Forum

Skriv indlæg her på siden, husk underskrift

Skrevet af Torben S Bak, d. 23-12-2013

Rigtig glædelig jul alle sammen! :-)
Ho ho ho!
Og godt nytår!!!

Skrevet af Rubæk, d. 01-12-2013

Svær pulje
Frøstrup/Hannæs IF:
Nedrykker fra serie 2

Kvik/Aalestrup IF (1)
Nedrykker fra serie 2

Løgstør IF
Nedrykker fra serie 2

Nibe B
Nr 3 i serie 3

Skovsgaard B
Nr 3 i serie 3

Strandby IF Farsø
Oprykker fra serie 4

Tranum GF
Nr 6 i serie 3

Hornum IF
Oprykker fra serie 4

Skrevet af Mulatten , d. 01-12-2013

Herrer Serie 3 - Foråret 2014 , Pulje 29

1 Frøstrup/Hannæs IF
2 Hornum IF
3 Kvik/Aalestrup IF (1)
4 Løgstør IF
5 Nibe B
6 Skovsgaard B
7 Strandby IF Fars
8 Tranum GF

Spændende! Forza HIF

Skrevet af Baade, d. 01-12-2013

http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/position.aspx?poolid=179322

Skrevet af Lasse Rasmussen, d. 25-11-2013

Der er jo kun 8 hold i en pulje, men ja kommer da sikkert sammen med mange af dem der ;)

Skrevet af Sørensen, d. 25-11-2013

Dette er IKKE s3 puljen men blot et bud.

Hornum IF
St.Restrup
Hobro
Tranum
Støvring
Svenstrup
Nibe
Løgstør
Kvik/Ålestrup
Strandby

Mer lokalt kan det vist ikke gøres. Alternativ er nok og ryge i Ålborgpuljen hvilket sikkert ikke er nogen fordel.

Skrevet af Torben S Bak, d. 09-11-2013

Jeg syntes hele holdet skal fremhæves! Samt vores 2 trænere og vores holdleder! Og ikke mindst alle tilskuerne! Denne sammen sætning har også vist at vores hjemmebane ikke er sjov at komme på som udehold! (Vi var eneste hold i puljen som ikke satte point til på egen bane)!! Den statistik syntes jeg vi skal holde ved! Men det kræver at vi nu mødes på trænings banen gutter og giver den fuld gas! Tak for en super fed sæson alle sammen! Vi ses i det nye år til serie 3 og serie 5 bold!
P.S. Glædelig jul allesammen!! :-)

Skrevet af Rubæk, d. 09-11-2013

Man kunne jo osse nævne hjemmekampen imod Klejtrup, hvor forsvaret viste hvordan man scorer på dødbolde, de første 3 mål faldte efter nogle glimrende indlæg fra Mortensen, hvorefter Jeff, Torben og Haubro på skift viste hvordan man "pånger" dem ind. For ikke at glemme Assistentens 2 hovedstødsmål samt Mortensen 2 mål.

Gennem efteråret har vi haft en bred vifte af spillere på tavlen, 12 ud af de 45 mål vi lavede, var det forskellige målscorer, hvilket næsten er det samme antal mål vi lavede i forårs sæsonen(14 mål, det skal dog siges at vi spillede 2 kampe mere i efteråret).

Så skal det da osse lige nævnes at vi igennem efteråret har holdt nullet i 4 kampe, med lidt held havde vi holdt det i 6, hvis vi havde holdt fokus i storsejrene over Møldrup og Ulbjerg.

Bliver spændende i serie 3 drenge, der skal vi til og vise os noget mere på træningsbanen, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at overleve

Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til alle de tilskuere som følger kampene, både i serie 4, men osse serie 6, fed kulisse på Hornum stadion.

Tak for en god sæson

Skrevet af Assistenten Inzaghi, d. 08-11-2013

Nå, langt om længe kan vi fejre oprykningerne til serie 5 og 3 - super sæson kan vi konkludere! Serie 5 rykkede op for efterhånden tre uger siden, hvilket var fuldt fortjent efter nogle gode kampe (har desværre ikke set så mange af jeres kampe som jeg gerne ville, sorry!!) og ikke mindst super fremmøde og engagement på træningsbanen. Tillykke herfra :) Førsteholdet endte med at rykke op på en målscorer som var 3 mål bedre end nærmeste forfølger - altså yderste mandat! Efter 14 kampe og samlet 1260 minutters fodbold + tillægstid havde vi de små marginaler med os - få ting skulle være gået galt for at de tre mål (og oprykningen) ikke var endt hos os: vi kan nævne to mål i slutningen af kampen mod møldrup i første runde - de ramte overlæggeren ved 0-0! Vi kunne have tabt mere end 6-0 i strandby på en elendig dag! At Mikkel reddede to friløbere ude mod klejtrup, samt et straffespark i slutningen mod ham den flinke anfører fra fjelsø :) derudover havde Torben bak et vigtigt indgreb sidst i kampen ude mod møldrup hvor han var en mod tre angribere i en omstilling. Endvidere kan nævnes vores fremragende anden halvleg mod klejtrup hvor vi "pånger" fem kasser og vinder 7-1! At bøgh pludselig viste skarphed i næstsidste spillerunde med et hattrick! Kasper Larsens sejrsmål hjemme mod strandby - meyers vigtige 2-0 scoring i undertal mod sparkær... Det røde kort som gjorde at Dennis kørte sit one-man-show ude mod VØ! Der kunne nævnes mange flere - byd gerne ind hvis I skulle få lyst :) Men alle ovennævnte små detaljer gjorde i sidste ende en KÆMPE forskel - tillykke til begge hold, tak for en god sæson og nyd vinterpausen :)

Skrevet af Tæppemanden og det der, d. 06-11-2013

Det er fandme konge, det der!! godt nok noget af en rutschtur op og ned mellem rækkerne her til slut.

Skrevet af Torben S Bak, d. 06-11-2013

JA JA JA! ( hopper lige lidt rundt i stuen )
Fantastisk besked at få Johnny!! :-)
Forbered jer serie 3, for her kommer Hornum IF!!

Skrevet af Cheese, d. 06-11-2013

PISSE FEDT MAN!!!

E-mail:

@hotmail.com

tobi_totti

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 06-11-2013

DBU har netop pr. mail meddelt HIF at pladsen i S.3 er vores :0)

Skrevet af Kim Kaldahl, d. 04-11-2013

Håber ikke ankesagen for indflydelse på oprykningen for HIF, da I helt sikkert har fortjent at rykke op.
Held og lykke :-)

E-mail:

@ofir.dk

Kaldahl_jensen

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 04-11-2013

Jeg har været i telefonisk kontakt med DBU. Vi kan kun få at vide at det hidrører en anden kreds... vi får endelig besked om "et par dage"....