Forum

Skriv indlæg her på siden, husk underskrift

Skrevet af Morten Freundlich, d. 11-10-2013

Serie 4 holdet til på søndag mod Klejtrup.
Mødetid 13.00

Mikkel
Meyer
Nøhr
Tais
Jeff
Torben
Casper H
Rasmus S
Lyngsø
Vigsø
Dennis
Tobias
Casper L
Bøgh

Mvh. Morten

E-mail:

mkf74

@hotmail.com

Skrevet af Morten Freundlich, d. 10-10-2013

VØ - Hornum 2 - 7
Fedt med endnu en sejr.
det lyder nok lidt vildt, når jeg skriver at vi spillede meget skidt, men sådan var det faktisk. Når det så er sagt, så er det rart at vi har lært at vinde, uden vi skal spille super godt, og undnu bedre at vi kan komme frem til mange chancer, med lidt mere primitiv spil, i stedet for det skal være på et super angreb vi skal score.
det med at vi ikke spillede godt, kan jeg også forklare når jeg nu, for første gang i år fortæller hvem kampens spiller blev. Dennis løb med den titel, men dette var ikke efter super spil, men alene pga. de 4 mål han scorede. (det er vel også godkendt af en midtbanespiller)

Mvh. Morten

E-mail:

mkf74

@hotmail.com

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 08-10-2013

Damernes stime brudt - se kampref.

Skrevet af M. Kristensen., d. 08-10-2013

Hej Drenge, det er dejligt at se jer spille så fremragende fodbold for tiden, eller i hvert fald skrabet de nødvendige point sammen.. Men da jeg ikke kan komme og se alle jeres kampe, læser jeg flittigt jeres kamps ref. Her på siden. Nogen der ved hvem der skriver dem (eller mangel på samme om man så må sige)? :-) her tænker jeg på VØ91 kampen blandt andre... God dag derude:-*

E-mail:

@hotmail.com

Mk-ak47

Skrevet af Palle P, d. 07-10-2013

Det vil være muligt at se Danmark-Italien i klubhuset på fredag kl 2015. Lasse har lovet at sætte projektor op så det bliver jo spændende og se om han er klar med det;-) Det vil nok være muligt at købe en kop øl.

Skrevet af Jim Larsen, d. 05-10-2013

Kanon med en sejer gutter. Vi skal holde stimen nu. Kæmp røven ud af bukserne for captain :-) det bliver jo sjovere og sjovere. Håber selv snart og komme på græs.

Skrevet af Palle P, d. 04-10-2013

Oldboys: Så er sæsonen slut for oldboys. Og hvilken debutsæson for holdet. Delt 1. plads i puljen og vinder af slutspillet. Det må siges at være godkendt. Vi vandt finalen mod Hadsund med 3-2 i en kamp hvor det kunne være gået begge veje må vi erkende. Hadsund var i særklasse det bedste hold vi har mødt i år og de formåede at presse os helt i bund flere gange i løbet af kampen men vi stod imod og fik også dem presset ned flere gange og vandt 3-2 på mål af Bjarke og 2 af vores topscorer Per Møller. Nu holder vi vinterferie og vender tilbage i april. Og det med en målsætning om at gøre det lige så godt næste år. Tak for den store opbakning til holdet af de 44 spillere som har været omkring holdet i år og ikke mindst til vores trofaste holdledere Erik Andersen og Kenneth Viborg. Og tak for opbakningen til alle vores trofaste supportere:-)

Skrevet af Torben S Bak, d. 04-10-2013

Så er det dagen før endnu en meget vigtig kamp gutter! Begynd nu af stille skarpt og fokuser på i morgen! Det var super fedt sidste kamp, og den vilje og fight folk viste skal vi holde ved! KOM NU GUTTER!!! :-)

Skrevet af Morten Freundlich, d. 03-10-2013

Serie 4 holdet til på lørdag d. 5 okt. mod VØ.
Mødetid. kl. 12.40 på Hornum stadion.

Mikkel
Thais
Jeff
Hedehus
Torben
Dennis
Lyngsø
Vigsø
Tobias
Kasper L.
Bøgh
Daniel
Casper H
Rasmus

Mvh. Morten

E-mail:

mkf74

@hotmail.com

Skrevet af Rene Sørensen, d. 02-10-2013

Flot med 1-plas folkens! Vind de næste to kampe og det ser fint ud. Klejtrup og Strandby mødes indbyrdes så en af dem hægtes af der. Hold fokus og kør den hjem til S3. næste sæsong. Godt gået så langt!!

Skrevet af Morten Freundlich, d. 01-10-2013

Hornum - Standby 2-1
Sådan gutter.
Vi fik taget ravance fra nederlaget til Starndby sidst vi mødte dem, og ikke nok med det, vi blev kom også på første pladsen med sejren.
Kampen var meget lige, men skulle der findes en vinder, synes jeg at vi var den rigtige, da vi havde de klart største og fleste chancer. Det var dog først efter pausen vi rigtig kom frem til chancerne, da vi i første halveg ikke turde spille nok med bolden, det gjorde vi der i mod i anden halveg, hvilket betød at vi fik sat Standby under pres, og dette pres kastede så chancerne af sig, af disse 4-5 chancer udnyttede vi de 2, så vi som sagt fik en fortjent sejr.
Efter som vi nu er nummer 1 i rækken, vil det blive endnu sværere i de kommende kampe, da alle vil slå dem der ligger nummer 1. Så drenge det er nu vi skal stå sammen, og holde ved det vi har opnået indtil nu her i efteråret.
Mvh. Morten.

E-mail:

mkf74

@hotmail.com

Skrevet af Torben S Bak, d. 01-10-2013

Husk nu vi træner i aften gutter! Mød nu op så vi kan få det optimale ud af træning og vis at vi står sammen! 20-25 mand er nu engang sjovere end 10! :-) Vi ses i aften!

Skrevet af Palle P, d. 01-10-2013

Oldboys:
Så er tiden kommet til årets sidste kamp for HIF oldboys. Finalen om det himmerlandske mesterskab mod nr 1 fra pulje 2 Hadsund BK. Kampen afvikles på træningsbanen i Hornum på onsdag kl 1830. Mødetid er kl 1800 i Hornum. Truppen er pt:
1 Bo Cristiansen
2 Thomas Thomsen
3 Pauli Nielsen ?
4 Brian Madsen
5 Mogens Dahl
6 Johnny Nielsen
7 Peter Brorsen
8 Kalle Danielsen
9 Jakob Dyrman
10 Per Møller
11 Bjarke Hagner
12 Torben Jensen
13 Bjarne Madsen
14 Palle Pedersen ?

Mød op og støt holdet i denne kamp, det har de fortjent efter en flot debutsæson:-)

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 29-09-2013

Endnu en sejr til damerne - se kampref.

Skrevet af Jim Larsen. , d. 28-09-2013

Helt enig. Klejtrup tabte til sparekær så den ligger til os selv. Kommer og støtter jer i morgen og håber snart støvlerne skal snørres.