HIF Damehold

Det er forbeholdt den hold ansvarlige at skrive kamp ref. derfor bedes andre ikke skrive på siden.

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 28-04-2013

Nørager - HIF 5-6 (3-4)
Optimismen var behersket inden turen til Nørager... Dels havde de lige tævet os 7-0 i 7 mands i Tirsdags, og dels var vi noget forkrøblet af afbud... Dette betød keeper debut til Christina Bygvraa som målmand, (havde aldrig stået 11 mands før), og desuden 11 mands debut til Camilla Laursen og Line Madsen lige som Mille Rask var hevet ind.
Vi startede overraskende bedst, og allerede efter få minutter scorede Inge - troede vi - men dommeren fløjtede et frispark til os i stedet for at give os fordelen :/ ..... Kort efter driblede Luci igennem og blev fældet i feltet - og nu var dommerens fløjte jo varm, så straffe til os som Luci selv scorede på. Vi stod godt på banen i starten og brød gang på gang Nøragers opspil og lavede flotte omstillinger. Inge erobrede efter knap 15 min bolden og sendte Luci afsted med en flot aflevering som Luci køligt omsatte til mål - 0-2. Få minutter senere gled Inge selv igennem og scorede flot til 0-3. Nørager virkede chokeret men fik sig dog samlet sammen og indledte et voldsomt raid mod vores mål. Vi vaklede pludselig, og 5 min før pausen var stillingen pludselig 3-3 ! Luci gjorde dog det grimme ved værterne inden pausen på endnu en kontra og vi kunne gå til pause foran med en.
Anden halvleg blev en medrivende affære. Først kom vi på 5-3 da Luci flot spillede Camilla Kastrup fri til en flot scoring. Efter et kvarter kom en reducering på straffe til 4-5 . Derpå lå kampen og vippede, men ca. 15 min før tid var Luci atter på pletten med sit 4 mål til 4-6. Drama kom der dog tilsidst da Nørager reducerede til 5-6 kun 5 min. før tid... Det gav lidt neglebideri til sidst, men vi klarede det og hev sæsonens første sejr.
Forbilledlig indsats af alle trods de svære odds. Jeg vil ikke trække nogle frem for andre for alle ydede som nævnt tæt på det bedste de kunne - og det gav altså pote på denne iøvrigt meget vejrmæssigt omskiftelige forårsdag...

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 23-04-2013

HIF - SUB 1-5 (1-2)
Både resultat og indsats var skuffende på denne ellers solbeskinnede forårsdag. Vi mødte en modstander som vi på dagen skulle have taget point fra, men den chance greb vi desværre ikke ... Foran allerede i første minut på et resolut langskud af Inge lovede godt, og havde vi kendt vores besøgstid i startfasen, så havde vi endda udbygget den føring. I stedet udlignede gæsterne efter 15 min. og bragte sig foran efter ca. 30 min. Vi virkede sløve i opfattelsen og var ikke indstillet på at spille fodbold. det belv i stedet en gang lossen hvor vi så i øvrigt ikke var klar til at tage de fysiske dueller på andenboldene.
Bagud ved pausen var der ikke det store at sige til. Desværre havde pausen ingen effekt på den tilsyneladende haltende motivation, og derfor var der intet odiøst i at gæsterne trak fra i anden halvleg hvor vi i øvrigt også hjalp dem på vej med et par graverende fejl.... Konkluderende en skuffende indsats og vi må præstere bedre næste gang.

Skrevet af Johnny Nielsen, d. 14-04-2013

HIF - Hersom/Bjerregrav 0-3, (0-1)
Kampen mod puljevinderne fra efteråret var noget tættere end resultatet antyder.
Kampen igennem var vi godt med og burde faktisk have taget en føring efter få minutter da Luci skød over mål fra tæt hold. I stedet var det gæsterne der efter ca. 30 min kom foran på en lang bold vi ikke fik ordentligt clearet hvilket resultere i en friløber som blev udnyttet uden chance for Sophie. Til pause 0-1 var selvfølgelig træls, men omvendt var vi opløftet af at være særdeles godt med i kampen, så optimismen var absolut tilstede da der igen blev fløjtet op.
Vi hang godt på og havde flere tilløb til muligheder - dog uden at komme til den afgørende. Desværre straffede gæsterne os to gange på de sidste 20 min. da vi først klumrede med en tilbagelægning som dommeren vurderede som ulovlig, (Sophie måtte bruge hænderne for at styre en meget hård tilbagelægning. Det indirekte frispark på tæt hold udnyttede gæsterne til 2-0. I slutminutterne kom den tredje scoring hvor vi igen fejlede i en afgørende defensiv aktion... Så sammenfattende smed vi point på fejl hvilket var skidt, men omvendt var det meget positivt at vi langt hen af vejen matchede en stærk modstander. Vi møder næste Søndag SUB 88 hjemme kl. 13.00.