HIF 1.hold

Det er forbeholdt den hold ansvarlige at skrive kamp ref. derfor bedes andre ikke skrive på siden.
Skrevet af Morten Freundlich, d. 24-06-2013
Hornum-Nørager.

Tillykke drenge, vi har nået målet, overlevelse i serie 4. At det så skete efter den bedste kamp i sæsonen, er bare super fedt, Vi var helt klar i alle spillets facetter, spillede godt, scorede gode mål, holdt nullet, og holdt koncentrationen i alle 90 min. Så nu kan vi begynde at tænke på næste halve år, hvor vi skal holde ved det gode niveau vi har haft i de sidste 5 kampe, med en undtagelse.
Endnu en gang tak til alle tilskuerne, der var mødt op på Hornum stadion.

Mvh. Morten.
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 17-06-2013
Kvik-Hornum 5-0

Vi må bare erkende at vi mødte et hold der er bedre end os, dog skulle vi ikke have tabt med 5, men når ikke instillingen er bedre end i lørdags, mod så godt et serie 4 hold, ja så for man klø. Vi startede egentlig ok de første 10 min. med et par gode afslutninger til følge, men så fik deres første dødbold, hvilket vi på forhånd, godt var klar over kunne blive farligt, men til trods for at vi havde snakket rigtig meget om at vi skulle være 100% klar på netop dødbolde, så formåede vi ikke at dæmme op for Kvik i denne del af spillet, hvilket resuterede i en 3-0 føring ved pausen. I pausen snakkede vi om, at det godt kunne lade sig gøre at komme igen, det blev da også lidt bedre, men slet ikke godt nok til at true Kvik.
Så vi må sige at indstillingen skal være noget bedre, i næste kamp mod Nørager, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at vinde, det er jeg dog heller ikke i tvivl om at den er, for alle var godt klar over, at det bare ikke var godt nok i lørdags.

Mvh. Morten
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 10-06-2013
Hornumif- Aars ik 2-0

Det er så anden gang i træk jeg skal skrive om en sejr, denne gang over et Aars hold der, bed godt fra sig defensiv og spillede bolden godt rundt indtil de nåede den sidste 1/4 af banen. Vores egen indsats var ok, da vi ikke gav nogen chancer væk, hvilket er meget vigtigt, når man som bundhold skal vinde kampe. I den anden ende af banen begynder det at ligne noget, vi tilspiller os stadig de chancer vi skal og udnytter dem i lidt højere grad, men som jeg sagde efter kampen, så bliver det ikke helt godt, før alle begynder at træne noget mere. Nu ser jeg frem til at vi skal, op i mod Kvik, spom er rykket op, i denne kamp skal vi bygge videre på det vi har præsteret, i de sidste to kampe. Gør vi det, tror jeg godt vi kan drille rækkens suverene tophold.

Mvh. Morten Freundlich

E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 04-06-2013
Strandby- Hornum 0-1

Det er mærkeligt at skrive dette, fordi det er lige omvendt af hvad jeg har skrevet de sidste mange gange. I kampen mod Strandby udnyttede vi vores chancer som vi skal, samtidig holder vi dem på det antal chancer vi skal. Vi spiller faktisk ikke så god en kamp denne gang, men vi er klar på de afgørende tidspunkter, hvilket resuterer i 3 point. Nu håber jeg vi kan være ligeså effektive i de sidste 3 kampe, er vi det, tror jeg også på vi får de nødvendige point på kontoen.
Mvh. Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 28-05-2013
Hornum if - Borup

Undskyld ventetiden med kampreferat, men jeg har tænkt over hvad jeg skulle skrive, for ikke at gentage mig selv, men jeg er nødt til igen at skrive, vi var det bedste hold på banen og dog, når vi skal bruge 8-10 store chancer til at score 2 mål, og modstanderen laver 5 på 3 chancer, så er vi måske alligevel ikke det bedste af de 2 hold. Hvis vi vil vinde kampe er vi nødt til at score på flere af de chancer, vi på glimrende vis til spiller os. Hvis vi kan gøre det, kan vi sagtens begå os i en super stærk serie 4 pulje, men gør vi ikke det, er alle hold så gode at de kan slå os. Så som jeg sagde til drengene efter kampen, er der kun en ting at gøre, det er at komme til træning, det er nemlig der vi bliver bedre.

Mvh. Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 16-05-2013
Hornum if - VØ

Af en eller anden mærkelig grund spiller vi dårlige kampe når vi møder VØ, I årets første kamp var vi dårlige i 90 min, det var vi dog ikke denne gang, men de 12 min. hvor vi slet ikke var tilstede afgjorde kampen, vi havde inden, vi gik på banen, aftalt at være klar fra start, det var så ikke tilfældet, da de før omtalte 12 min. var de 12 første, hvilket resulterede i en 3-0 føring til gæsterne. Herfra begyndte vi at spille fodbold, hvilket var ensbetydende med flere gode chancer for at reducere ydeligere eller måske endda udligne, mere end den ene gang vi gjorde det.
Vi må bare sige at holderne er så gode , at hvis ikke vi er 100% klar, så løber vi ind i øretæver, omvendt har vi set at, hvis vi er klar, kan vi slå og spille med mod alle hold. Så drenge, lov at vi levere fra start næste gang.

Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 10-05-2013
Nørager-Hornum 1-2
Yes Yes Yes, så lykkedes det endeligt og det var fuldt fortjent, vi var klart det bedste hold gennem hele kampen, hvor vi tilspillede os rigeligt med chancer, til at vinde større end vi gjorde. Vi skal dog lære at score på vores chancer, så det ikke bliver så spændende, da der slet ikke var grund var til det. På den positive front, skal det siges at vi var klar og agrasive på alle dødbolde og vigtigst af alt, vi sad på andenboldene, hvilket altid giver overtag i spillet. Så drenge, nu skal vi levere samme gode indsats på søndag, så vi kan nappe 3 point mere.
Jeg håber der kommer mange mennesker på stadion og bakker os op.

Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 06-05-2013
Hornum if - Kvik Aalestrup

Så kom årets første point, efter en super kamp, hvor vi alle dog mente vi skulle have vundet, sådan vil det altid være når modstanderen først udligner efter 93 min.
Men efter vi havde sundet os lidt, må vi indrømme at det var retfærdigt nok, at de udlignede. Vi havde kampens 3-4 klart største chancer, hvor de der i mod havde ca. 20 hjørnespark.
Jeg er meget tifreds med vores parathed, ved modstanderens styrker. Det har før kostet os point at vi ikke var klar i de tidspunkter af kmapene.
Så drenge hvis vi holder fast i det vi lavede i fredags, ligger der point til os i de næste kampe.
Til sidst vil jeg endnu en gang takke for den store opbakning, jeg håber vi leverede så god en vare, at i vil komme igen.

Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 29-04-2013
Aars ik - Hornum if
Jeg ved sku ikke lige havd jeg skal skrive. Men som jeg sagde til drengene, så kan man ikke forvendte at vinde, når man brænder så mange chancer, vi spillede jo deres målmand ( normalt markspiller) direkte på landsholdet. Ud over de brændte chancer, så spillede vi kampen som vi skal spille den, både hvad angår spil og fight. Så nu gælder det om at få prikket huld på den berømdte pyld, så vi kan vinde nogle kampe, som jeg synes vi har fortjent efter det spil vi levere.
Tak for den store opbakning, jeg håber at i alle kommer igen på fredag.'
Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 22-04-2013
Årtes første hjemmkamp.
Vi havde alle glædet os til første hjemmekamp, så vi kunne vise hvad vi arbejder med til den daglige træning. Jeg må endnu en gang sige at vi spiller en godkendt kamp langt hen af vejen, med super mål og flere gode chancer til følge, indstillingen er der bestemt heller ikke noget i vejen med, så drenge op med hovederne igen. Når det så er sagt, er vi nødt til at forbedre os, når det gælder parathed ved modstandernes stærke sider og koncentere os om at spille fodbold i stedet for om modstanderen har sagt eller gjort noget.
Tak for det store fremmøde på tilskuerpladserne, jeg håber i vil komme igen til næste hjemmekamp.
Mvh. Morten.
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 21-04-2013
Hej drenge.

Efter at være dampet lidt af, vil jeg lige sige at i gør rigtig mange ting som i skal, det eneste vi nu skal have fat i, er at vi skal være meget mere klar på, det de andre er gode til, hvis vi kan det bliver det, skal sejrene nok komme. Så op med hovederne drenge. Mvh. Morten.
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 15-04-2013
Kampen i Borup var en super serie 4 kamp, Vi spillede en kanon kamp, mod en modstander jeg er overbevist om rykker op. Vi havde inden kampen snakket om, at vi skulle være klar fra start og side på andenboldene, da dette er meget vigtigt, når man vil have overtaget i kampen. Vi var klar fra start og efter 15 min. sad vi også på andenboldene, som resuterede i at vi fik overtaget i kampen. Men desværre havde vi et konsentrationssvigt, hvilket Borup udnyttede til at bringe sig foran 1-0. De havde dog ikke meget andet, der var rigtig farlig i resten af kampen. Vi hvde til gengæld mange gode chancer, som vi desværre ikke udnyttede pga. en blandig af super målmandsspil og dårlige afslutninger. Ud over dette følte vi os også snydt for et solo klart straffe. Men som jeg også sagde til drengene efter kampen, så skal pointene nok komme hvis vi kan holde det niveau, som vi ramte i denne kamp. Jeg håber at i vil møde op på søndag kl 17.00 til årets første hjemmekamp og støtte os.
Morten Freundlich.
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 10-04-2013
Nu er den første tunerings kamp spillet, med et dårligt resultat til følge, vi tabte 2-0 hvilket er noget skidt, når vi er et bedre hold end VØ. Grunden til at vi tabte, var at vi ikke var klar fra første fløjt, hvilket vi ellers havde lovet hinanden, vores manglende koncentration resulterede i 2 mål til VØ, og et klart spilovertag til dem. Når det så er sagt, er jeg fuldt ud tilfreds med det spil og de chancer vi tilspillede os, på en meget svær bane. I den sidste time af kampen. Her turde vi at spille med bolden og begyndte at vinde de berømte andenbolde, hvilket altid giver et klart spilovertag, plus at der ikke bliver det samme tryk på forsvaret. Så vi skal forlange af hinanden, at alle er klar fra første fløjt, når vi spiller på lørdag i Borup, er vi det, tror jeg klart på at vi tager sæsonnen første sejr.
Jeg synes det er utrolig flot, at der møder så mange op, for at se os spille i Østrup. Jeg håber i alle vil komme igen på lørdag i Borup kl. 15.00

Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af Morten Freundlich, d. 04-04-2013
Jep det var noget være l..t mod nørager,vi var ikke klar fra første fløjt, som vi ellers havde snakket om vi skulle være, vi snakkede ikke nok med hinanden, vi bliver på grund af den manglene komunikation alt for let overspillet osv. Så vi må bare sige at det ikke var godt nok, når det så er sagt, kan det ikke undgåes at man en gang i mellem rammer en kamp, hvor det bare ikke vik fungere. Nok om det l..t. Vi rejste os heldigvis igen, i kampen mod Ø Hornum og vandt 1-0 efter en opløftende indsats. Detaljer om kampen kan jeg ikke give, da jeg desværre ikke var tilstede.

Mvh. Morten Freundlich
E-mail:
Skrevet af morten Freundlich, d. 11-03-2013
Så blev anden træningskamp spillet, vi mødte noget stærkere modstand i denne kamp end i den første, hvilket medførte et 2-1 nederlag, som naturligvis er knap så godt. dog vil jeg mene at vi var oppe mod så god modstand at vi kan være godt tilfredse med vores indsats, specielt i anden halveg, efter vi i pausen havde fået snakket om hvordan vi skulle forholde os til deres dybdeløb. Jeg kan ikke sætte en finger på spillernes fight og indstilling til at ville vinde. Det vi skal have forbedret, er vores evne til at sætte den sidste trumf på, når vi nærmer os modstandernes mål. Men nu skal vi også huske at mange af spillerne ikke har spillet sammen før, så det er helt naturlig at det medfører misforståelser. Så alt i alt er jeg godt tilfreds.
E-mail: