HIF 2.hold

Det er forbeholdt den hold ansvarlige at skrive kamp ref. derfor bedes andre ikke skrive på siden.
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 21-04-2014
19.04.14 Farstrup - HIF 2-3 (0-2)
Presset på andenholdsholdlederen Lasse Rasmussen var massivt inden dagens kamp mod farstrup. Måske derfor havde han rystet posen og fundet en stærk trup frem. Efter en lidt famlende start fandt HIF melodien mod det aggressive hjemmehold: det var en kende overmodigt at presse voldsomt op når nu vi kunne præsentere en pivhurtig fronttrio i Stilling, Vejs og Fragtrup. Let og effektivt sendte vi bolde i dybden og straffede dem. Først Stilling og derpå Fragtrup (eller omvendt). Det holdt til halvleg og så fik hjemmeholdet rettet det taktisk til. Det blev derpå noget sværere - også fordi dommer Lorentzen trak i den hvide trøje og gav dem et noget tyndt straffe. Reduceringen til trods var det HIF der slog til på en omstilling hvor hr. Klitgård pilede igennem og prikkede bolden ind til 1-3. Med få minutter igen fik hjemmeholdet reduceret igen da bolde efter lidt tilfældigheder og sluttelig via præsidentens fod havnede ved en farstrup mand som ikke levnede en ellers storspillende Claes i HIF målet nogen chance. Vi holdt hjem, og dermed lettede presset på Lasse Rasmussen en del :0)
Skrevet af Lasse Rasmussen, d. 06-09-2013


Strandby - HIF 3-1 (3-0)

Første turnerings kamp for serie 6, var den udsatte kamp mod strandby. I 1. halvleg var det strandby der satte sig på det fra starten, vi havde dog perioder med godt spil og hvor vi fik dem trykket tilbage. Ved ikke om det var den manglende kampform der gjorde det, men også en del dårlige afleveringer og første berøringer i første halvleg, som gjorde at vi havde svært ved at holde fast i bolden. Strandby kom foran 1-0 efter hjørnespark, hvor undertegnet ikke kom ordentligt op til bolden, og en af deres headede den i mål. De scorede også til 2 og 3-0 på mål af Per, i situationer hvor vi ser skidt ud i forsvaret. 2. halvleg starter strandby også med mest spil, uden dog at komme frem til de helt store chancer. I de sidste 20 min får vi overtaget med 4-5 store chancer næsten helt alene med deres keeper, som vi brænder. Det lykkes dog Daniel at få reduceret til slut resultatet 3-1. Havde ikke lige regnet med at vi skulle tabe til Strandby, skal dog siges at de havde 5, 1.holds spillere med som klart gjorde en forskel. Næste kamp er lørdag mod bundholdet fra Kvik/aalestrup hvor vi gerne skulle have lidt oprejsning.

Skrevet af Rubæk, d. 07-06-2013
Lige en lille rettelse Esben, det var os som førte 3-1 ved halvleg:-) Men ellers fint kampreferat.
Skrevet af Esben, d. 05-06-2013
Sørup - Hornum IF (3-1) 3-4

Gårsdagen stod på et brag af kamp, på udebane i Sørup. Vi skulle rejse os op igen, efter sidste rundes fadæse imod Vegger IF - og det startede godt.
omkring 5 minutter inde i kampen bragte Jonas Klitgaard HIF foran med 0-1. Assistens ophavsmand var vores allesammens Jonah Stoltenberg, der lå en fantastisk aflevering til Klitgaard i dybden.
Men Jonah Stoltenberg var ikke færdig med at brilliere. 10 minutter senere var han atter på spil, og slog en lang aflevering på tværs af banen til Flemming Vejs. Flemming får sat et par mand af, løber ind omkring kanten af feltet og spiller den ind mod midten til Rubæk, der gør det til 0-2 overfor en chanceløs keeper.
Hornum IF var dog opsat på mere, omkring en halv time inde i kampen, var der atter balade i Sørup-forsvaret. Efter en godt arbejde af Morten Vestergaard i defensiven, får Andreas Knudsen opsnappet bolden på midten og sender straks Jonas Klitgaard afsted. Helt alene med keeperen var han endnu engang sikkerheden selv og gjorde det til 0-3.
Kvitsau havde i øvrigt også et forsøg på målrammen, som dog blev tæmmet af hjemmeholdets keeper.
Lidt efter lidt begyndte Sørup at vågne op, og 5 minutter før halveg, fik de reduceret til 1-3 efter lidt fumleri på et hjørnespark.
I 2. halveg begyndte Sørup virkelig at gå til stålet, og generelt blev anden halveg en knapt så poleret affære. Vi begynder at blive lidt trætte og Sørup får via et par dødboldssituationer reduceret til både 2-3 og 3-3 i løbet af de første 20-25 minutter. Tændingen var helt i top, og en spiller fra Sørup modtager et velfortjent gult kort.
Sørup fortsætter alligevel med at presse på - og dagens anfører Andreas Knudsen kunne se, at der måtte gribes ind.
Med 20 minutter igen rykkede Tæppemandens Søn sig selv frem på den offensive midtbane, Tommy Hartmann på den defensive midt og Esben Zefting helt på toppen. De taktiske indgreb skulle vise sig at give pote - for med omkring et kvarter igen, får vi scoret til 3-4.
Jonah Stoltenberg var endnu engang kreatøren og sendte Flemming Vejs afsted i dybden. Flemming får atter kæmpet sig forbi forsvaret og sender den ind i boksen til undertegnede, der nemt omsatte Flemmings sukkerbold til en scoring.
Derefter kom vi bedre ind i kampen igen, selvom Sørup jagtede en reducering. Vi stod igennem deres pres og fik selv skabt nogle gode chancer.
De sidte 4-5 minutter + en skandaløst lang tillægstid, blev der parkeret bussen i vores forsvar, for ikke at sætte føringen over styr. De fik ikke svaret igen og dommeren fik endelig fløjtet kampen af.
Generelt synes jeg, at vi spillede en god kamp, især vores 1. halveg. I 2. halveg begyndte vi at hænge, men vi fik alligevel kæmpet os tilbage til en velfortjent revanche.
Lars Panda var endnu engang garant for en solid indsats, mens jeg især også synes at Morten Vestergaard fik sat ind med de rigtige tacklinger i forsvaret. Klitgaard med 2 basser spiller også en fremragende kamp. Sidst, men ikke mindst, skal vores allesammens Jonah Stoltenberg også fremhæves for en solid indsats, han stod for meget i det offensive og har vel nok fortjent en enkelt Blå Sportsvand.
Alt i alt en god indsats, som lover godt til næste rundes kamp mod topholdet Ellidshøj.
Skrevet af Simon Baade, d. 14-05-2013
Mandag d. 14-5
Øster Hornum - Hornum IF (3-3) 4-4

Kampen i går aftes stod på topholdet Øster Hornum, som udviklede sig til en fremragende kamp. Vi lagde hårdt ud med et hurtigt, men FREMRAGENDE mål efter 3 minutter fra Brian Rubæk (et friskt lob over målmanden). Øster Hornum henter os dog hurtigt igen med deres ene lynhurtige spiller med nr. 6, som selv stod for 3 af deres mål, og var med i det sidste også (Rasmus Larsen tidligere første holdsspiller i Aars). Vi kommer bagud 2-1, men det forhindre ikke en kølig "Cheese" i at udspille deres målmand total med en kanon inderside. 2-2, men Bay ville på måltavlen med et drøn af et hug uden for felt, med en god lang assist af Knudsen, hvor målmanden overrasket kunne hente bolden i nettet. 3-2. Denne målrige kamp var dog ikke færdig, de kommer på 3-3. Træneren (mig) skifter lidt rundt, og Flemming, der ellers var midterforsvar, blev smidt på kanten, hvilket resulterede i en repost fra Palle's hug, der enten i nettaget. De får et "lorte" mål, hvilket lidt var vores egen skyld idet vi ikke ville ud af felten på deres repost fra hjørnesparket.
Set udefra som træner, gjorde alle deres for at vinde kampen. Vi var farlige på alle angreb, og meget effektive med vores ca. 6-7 skud på mål endte i 4 mål. Panda gjorde en fremragende indsats i målet, selvom der gik 4 mål ind, de kunne ihvertfald sagtens have fået 3-4 mål mere.
Skrevet af morten , d. 24-04-2013
hvornår skal Hornum spiller fodbold igen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lasse Rasmussen, d. 15-04-2013
Lørdag d.13-4
Vegger - Hornum (2-2) 2-4

Første turneringskamp for Hornum´ 2.hold, bød på lokalbrag mod Vegger. Vi sad fra start tungt på kampen, og spillede os frem til flere gode muligheder, bla. en kæmpe chance til Palle P efter bare 5 min. Lidt tid efter gjorde Palle så skaden god igen da han scorede til 1-0. Efter ca 20 min, udligner Vegger, og kort tid efter igen score de til 2-1, begge sitiuationer hvor de på simpel vis skyder en lang bold over vores forsvar, og hvor vi ikke ser for godt ud. Rigtig bittert efter vi spillemæssigt har siddet på det hele. Vegger kommer bedre med midt i første halvleg, men sidst i halvlegen får andreas K dog udlignet til pausestillingen 2-2. Fra anden halvlegs start sidder vi igen på det, og det udmønter sig også i at debutanten Esben Zefting score til 3-2. Midt i halvlegen må tais madsen ud i 10 min, med gult kort efter han som næsten sidste mand ;) laver frispark. Sidst i kampen gør Andreas Baade det så til slut resultatet 4-2 efter et fint langskud.