HIF Damehold

Det er forbeholdt den hold ansvarlige at skrive kamp ref. derfor bedes andre ikke skrive på siden.
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 20-10-2014
19.10.14: HIF - Helsted/Romalt 6-4 (4-2)
Der var dømt skydetelt i årets sidste kamp for HIF damerne. Da røgen lettede stod der 6-4 og holdet sluttede dermed med endnu sejr.
Der var spillet 1,5 min da Sarah Wulf flot løftede bolden forbi udeholdets keeper. Da der var spillet 6 minutter stod der 2-1, så der blev skudt med skarpt fra start. Nadia forfulgte energisk en bold og fik den prikket ind hvorpå udeholdet kort efter satte et mål ind til reducering. Generelt var begge hold langt bedre offensivt end defensivt. Gæsterne havde masser af speed offensivt, så vi vaklede ofte når deres dygtige angribere blev retvendte på os. Omvendt var deres defensiv til at tale med, og det forstod vi heldigvis at udnytte. Astrid nettede to gange inden halvleg. Gæsterne fik dog endnu en reducering således at pausestillingen blev 4-2.
Vi rokerede lidt rundt i pausen for at komme bedre på plads defensivt. det virkede da gæsterne slet ikke fik samme antal chancer i anden halvleg. Desværre formåede de alligevel at score to gange, men det kunne vi også da Sanne scorede til 5-3 og Astrid til 6-3. Så betød det mindre at gæsterne fik en reducering at slutte af på.
Holdet rykker dog trods 7 point i de sidste 4 kampe alligevel ned. De mange et-måls nederlag kostede og blev dermed dyre lærepenge. Nedrykningen til trods vil jeg mene at der kan ses fremad med optimisme: Holdet er ungt og der er et godt udviklingspotentiale - især hvis der kan puttes lidt mere træning ind i kalenderen. Niveauet i Serie 1 var ikke skræmmende og vi var sådan set aldrig spillet ud af banen fraset da vi mødte Helsteds kvindeserie-hold. Sammenfattende synes jeg godt vi kan være tilfredse med indsatsen - pointhøsten modsvarede i hvert fald ikke de kræfter vi lagde i det og kun marginaler gjorde at det ikke blev til flere point.
Kampen blev den sidste med undertegnede i spidsen. Jeg føler nok at tiden er kommet til at der skal nye øjne på dameafdelingen. Klubben arbejder på at kunne præsentere en ny træner snarest.
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 13-10-2014
12.10.14: HIF - SUB 4-1 (2-1)
Endelig kom sejren - og dem kom endda mod rækkens nr. 1 som havde champagnen klar i køletasken da de kunne have fejret oprykning med en sejr. Nu skal SUB i stedet ud i en regulær finale mod Gundersted i sidste runde i en direkte duel om oprykningen.
Vi var klar fra start: kraftigt motiveret af den skadaløse første kamp mod SUB var parolen klar: det skulle ikke være på Hornum Stadion SUB skulle fejre oprykning !
Denne stålsatte vilje havde gæsterne nok ikke forventet fra et allerede nedrykket hold med kun et point, for de kom aldrig ind i kampen - eller rettere: det tillod vi dem aldrig.... Allerede efter kun en 5-6 min. sendte Kris os på sporet med et mål som deres keeper så alt andet end godt ud på. Kort efter fik udeholdet endnu en mavepuster da Nadia som en klapperslange var over en løs nedfaldsbold og huggede læderet i kassen til 2-0. Vi var generelt først på det hele og gæsterne fik ingen chancer før 5 min før halvleg - den udnyttede de til gengæld kynisk til at reducere til 1-2.
Gæsterne var nu presset til at komme frem og du trykkede os godt tilbage hvilket var ok for os, for vi stod godt defensivt og de blev aldrig for alvor farlige. Samtidig kom frustrationerne fra både deres spillere og trænere, så der knald på da også vores tilskuere bød godt ind. Vi formåede at holde hovedet koldt og da vi gik ind i det sidste kvarter begyndte de at blotte sig og vi fik de contra chancer vi vidste ville komme. 10 min før tid slider vi en omstilling igennem og Jeanette scorer til 3-1 og afgør reelt kampen. I slutminutterne er det Monica der slår sidste søm i SUB kisten og scorer til 4-1.
Super indsats og jeg forstår godt hvis spillere og træner fra SUB undrer sig over vores placering og pointhøst, for det vi viste i dag var til meget mere... Forklaringen er nok at vi i dag spiller med stor koncentration og ikke mindst kynisme. Vi får ryddet op defensivt og vi er omvendt skarpe offensivt - begge dele har haltet en del dette efterår. samtidig fik vi lagt den nødvendige fysik ind i spillet hvilket var tydeligt ikke bekom vore modstandere vel... Lidt sent vi finder opskriften, men flot indsats i dag over hele linien !!!
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 06-10-2014
04.10.14: Gundersted - HIF 2-1 (1-0)
Endnu engang trak Gundersted det længste strå i en ellers tæt kamp hvor jeg synes vi godt kunne have fortjent et enkelt point. Desværre giver vi et par dumme mål væk, ligesom at vi skal bruge for mange chancer for at score. Set i det lys kan vi nok heller ikke tillade os at klynke over at det ikke blev til nogle point....
Hjemmeholdet kom foran efter kun få minutter da et ellers ufarligt skud fik lov at passere ind i netmaskerne. Vi hankede dog hurtigt op i os selv, og de største muligheder i resten af halvlegen var vores. Desværre svigtede koldblodigheden for vore spiller som to gane var alene med keeperen midt for mål.
Anden halvleg blev mere chancefattig da hjemmeholdet stillede sig tilbage og brugte laaaang tid på alle dødbolde. Med 10 min tilbage lykkedes det at score: Cathrine forfulgte energisk en lang bold og fik tacklet hjemmeholdets keeper og en forsvarsspiller på kanten af feltet. Returen røg hen til unge Amalie som holdt nerverne i ro og trillede læderet ind til en fortjent udligning. Nu fik hjemmeholdet pludselig travlt, (deres målmand kunne nu pludselig løbe efter deres målspark). I sidste minut fik vi af to omgange ikke ryddet op foran vores felt og pludselig stod en Gundersted spiller i en god position og kunne liste et mål ind som jo blev kampens afgørelse...
Vi har spillet mange gode kampe dette efterår men udbyttet er magert. Lærepengene er ligeledes hårde - og vi betalte dyrt denne eftermiddag for ikke at være kyniske nok i begge ender af banen !
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 29-09-2014
28.09.14 Hersom/B - HIF 1-1 (1-0).
Endelig kom der et point i hus hvilket vi selvfølgelig er glade for, men som kampen udviklede sig, så var det ærgelsen der pressede sig mest på efter kampen - for sejren var meget tæt på ...
Hjemmeholdet var presset til sejr hvis de ikke ville stå med ualmindelig dårlige odds på at rykke ud sammen med os: deres slutprogram ser meget svært ud.
Hjulpet af medvinden fik de os presset lidt baglæns i starten, men vores omstillinger fik dem til at vakle flere gange hvor kun den sidste præcision i afleveringerne gjorde vi ikke fik gjort chancerne helt store. Dog fik vi en giga mulighed midt i halvlegen, men her svigtede koldblodigheden alene med deres keeper. I stedet var det gæsterne der kunne gå til pause foran med en enkelt pind efter en scoring uden chance for Sophie.
I anden halvleg fortsatte det fysisk stærke hjemmehold med at forsøge at kyse os med hårdt spil, men vi evnede at stå i mod og give tilbage. Nu var vinden med os og kampen vippede til vores fordel med flere store chancer for udligning. Efter 70 min kom målet: Emma ofrede sig og blev savet midt over på kanten af feltet i en situation hvor hun ellers ville have været alene igennem - uforståligt der ikke var kort. Kris tævede bolden op i krydset til en fortjent udligning. Vi sad fortsat på det meste mod et hjemmehold der desperat kastede alt frem. Da vi samtidig også gik 100% efter sejren blev det en rigtig gang tju-hej bold med hidsigt tempo og hårde nærkampe. I 88 min får vi hjørne og alt kastes frem: vi får headet på overlægger, (Camilla eller Kris?), og retur får vi også afsluttet på men en markspiller redder på selve målstregen ... stort drama. Kampen endte derfor 1-1, men hold op det var tæt på. Store plusser til alle for en god indsats - skal enkelte fremhæves så kan peges på Cathrine, der især i første halvleg gjorde hvad der passede hende. Nadia fyldte også utroligt godt oppe foran og holdt fint fast i bolden - meget vigtigt for at aflaste holdet. Flot at to af de yngste kan profilere sig en så fysisk hård dyst ! Men gentager lige mig selv : alle bød virkelig ind denne eftermiddag i Bjerregrav...
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 22-09-2014
19.09.14 HIF - Nibe 1-2 (0-0)
Endnu engang trak vi en nitte i form af et knebent etmåls nederlag. Ud af 6 kampe i S1 er det nu sket ikke mindre end 4 gange hvilket begynder at blive lidt trættende :/
Efter en tæt og jævnbyrdig første halvleg uden de store chancer til nogle af holdene, så åbnede vi anden halvleg med at komme i front på en scoring af Pia Kjær. Nibe havde trods et overtag i spil og boldbesiddelse svært ved at komme til chancer og det så ud til at det endelig skulle lykkes os at komme på tavlen. Træthed og skader tog dog livet af os de sidste 12 minutter hvor udligningen faldt og hvor det tilmed blev til et føringsmål til gæsterne 5 min. før tid.
Ros til holdet for at fighte det bedste vi kunne. Vi må nok se i øjnene at det bliver svært at redde livet i rækken, men jeg er ikke i tvivl om at pointene snart begynder at komme, ligesom at jeg tror at vi får afgørende betydning for hvad der kommer til at ske i tabellens top - tror nemlig vi kommer til at overraske et hold eller to inden vi går til vinterpause...
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 18-09-2014
17.09.14 Helsted/Romalt - HIF 5-1 (2-1)
Afbuddet til weekendens kamp blev lige så fatalt som jeg havde frygtet: den alternative midtuge kamp gjorde at deres kvindeserie spillere samt deres dygtige U19A spillere var fri til at kunne deltage - og det gjorde en pæn del af dem målt på niveauet af det hold vi mødte. Der var exceptionelt gode spillere imellem af en karat som vi aldrig har mødt før. Det sammenholdt med at vi stillede ret afbudsramt op gjorde oddsene noget ulige. Vi gjorde hvad vi kunne men det var ikke nok - og det ville det ikke have været uanset hvad vi havde stillet med mod sådan en modstander ...
Vi startede ellers rigtig fint med et hurtigt føringsmål af Sanne, og i den efterfølgende fase havde vi faktisk et par gode tilbud for at øge yderligere ... Men efter 15 min udlignede hjemmeholdet, og derpå trykkede de på speederen og efterlod os i krybesporet. Kampen blev afgjort i anden halvlegs første kvarter hvor Romalt gik fra 2-1 til 5-1 på mindre end 10 min. Derpå faldt tempoet og vi slap for yderligere smæk. Lidt en træls oplevelse, men vi må op på hesten igen. Nibe - rækkens nr. 1 - venter på Fredag. Selv om de er gode, så var dagens Romalt hold faktisk mindst en klasse bedre !
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 15-09-2014
10.09.14 Nibe - HIF 1-0 (0-0)
Det var tæt på at vi tog point fra det klart bedst spillende hold vi har mødt. Kun hjemmeholdets manglende effektivitet gjorde at vi holdt os inde i kampen. Dog var et velspillende HIF forsvar anført af Mia og Kris også en væsentlig faktor... Først med et kvarter tilbage kom der gang i sagerne: først fik vi tilkendt et straffe begået mod Monica. Desværre evnede vi ikke at udnytte denne gyldne mulighed. Kort efter får Nibe frispark en 5-6 m udenfor feltet. En Nibe spiller hamrer flot bolden op i den ene krog uden chance for Sophie. I overtiden fik vi en stor chance for udligning da Sanne flot fandt Wulf som alene med keeperen desværre ikke fik scoret. Endnu et etmåls nederlag til samlingen - det er marginalerne der konsekvent ikke vil være med os - og det må gerne snart begynde at gå vores vej - det fortjener vi faktisk !
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 08-09-2014
07.09.14 SUB - HIF 5-2 (2-1)
Resultatet viser ikke at vi spillede efterårets bedste kamp og bestemt havde fortjent en bedre skæbne end den der tilfaldt os...
Vi spillede en god første halvleg. Alligevel kom gæsterne i front på et godt sparket frispark som tog overliggeren. Nedfaldet stod vi passivt og betragtede, og så skovlede hjemmeholdet selvfølgelig nedfaldet i kassen - en klassisk fejl af os... Kort efter tog dagens dommer over med det der skulle blive et tåkrummende og pinligt show fra hans side af resten af kampen: Først dømmer ham straffe til hjemmeholdet for en arm på bolden som var mere end almindelig svær at se. Sophie redder men skytten får riposten lagt ind - endnu engang ikke meget støtte fra forsvaret i forhold til at komme i boksen og forstyrre afslutteren. Få minutter senere er der en tilsvarende situation i hjemmeholdets felt med en arm på bolden, men her var der sjovt nok ikke noget. Meget frustrerende og faktisk ret usmageligt af en arrogant dommer som var på fornavn med både spillere og træner fra SUB. Men kort før pausen kanonere Kris bolden utageligt op i krogen direkte på frispark til en fortjent reducering ovenpå en halvleg hvor vi i perioder spillede rigtig godt.
Vi åbnede også anden halvleg godt da Sanne flot fandt en fremstormende Skov som lagde bolden flot forbi keeperen til udligning 2-2. Kampen stod nu og vippede i lang tid og først i 70 min. fik gæsterne scoret til 3-2. Vi knækker lidt - også godt hjulpet af dommeren som dømte meget ensrettet i alle nærkampe, (til fordel SUB). I 80 min kommer 4-2 målet. Vi får herpå kæmpet os ind i kampen igen. Men så kom kronen på værket fra dommeren. På en KLOKKEKLAR flot inderside tilbagelægning lige foran mål samler keeperen som var hårdt presset bolden op. Dommeren ser intet - eller også var han bare ligeglad, (tror faktisk det sidste for den var så tydelig som den kunne være). Det tappede den sidste vilje ud af os og hjemmeholdet scorer i slutminutterne til 5-2. Konkluderende var nederlaget alt for stort set i forhold til hvordan kampen var. Dommeren skal ikke have hele skylden, men hold op hvor var det til at brække sig over at se hvordan han stod og grinede og pjattede med hjemmeholdets træner på p-pladsen efter kampen hvor han indrømmede "at han vist ikke havde set det hele ,men at det var ligemeget for det bedste hold vandt" - direkte citeret!!!
Men sådan er fodbold engang i mellem og vi må forsøge at komme op på hesten igen. I hvert fald skal vi tage det med at vi spillede godt og fik scoret to mål som nemt kunne have været blevet til 4 om ikke formanden for SUBs venner havde været dommer i denne kamp...
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 01-09-2014
31.08.14 HIF - Gundersted 0-1 (0-1)
Endnu en tæt kamp som gæsterne vandt, så det var ret træls ikke at få noget pointmæssigt ud af de anstrengelser vi lagde i kampen. Gundersted var bedst i første halvleg. Dog kunne en mere emsig dommer have vist Gundersted målmand rødt i stedet for gult efter 30 min. da hun tog med hænder udenfor feltet ... det plejer ihvertfald at give rødt kort når man ser bold i fjernsynet... Tilmed evnede gæsterne at score et rodet kludemål i undertal, så det var ekstra surt.
Anden halvleg var vi rigtig fint med i men det skal indrømmes at vi har fået svært ved at score mål... Det er en ting vi skal have fundet en løsning på, for defensivt har vi set fint ud de første to kampe. Betænkeligt var det dog at vi haltede med at stille 13 spillere, så der skal lyde en opfordring til de der er inde omkring 11 mands holdet til at holde øje med spilleplanen og få kalenderen til at passe.
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 25-08-2014
24.08.14 HIF - Hersom/B 1-2 (0-1)
Debuten i S1 blev en tæt affære hvor vi viste at vi sagtens kunne være med fysisk. Spillemæssigt var gæsterne måske lige det lille nøk bedre end os hvilket måske også er medvirkende til kampens udfald..... Første halvleg kommer vi ikke ret godt fra. Vi spillede generelt bare dårligt og gæsterne sad på begivenhederne. De fik sat deres bedste spiller op til scoring på en taktisk rokade hvor vi, (mest undertegnede) ikke så den komme, og derfor ikke fik dæmmet op for tricket med den nødvendige rokade :/
Det er den slags der kommer til at blive normen når vi spiller på lidt højere niveau, så det skal vi lære af ...
I anden er vi langt bedre med hvilket skete i kraft af bedre boldomgang. Alligevel får Hersom øget til 0-2 på en lidt heldig tunnel på Sophie. Med 10 min igen reducere Sanne til 1-2 og vi får i slutminutterne lagt et godt tryk uden dog at komme til den helt store chance der kunne have sikret os det ene point... Ærgerligt, for gæsterne var ikke bedre end at vi skulle kunne spille op med dem... På Søndag venter Gundersted på hjemmebane. Vi ved hvad der venter os og kan vi bygge på vores anden halvleg, så kan vi måske godt overraske... Så det går vi efter.
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 15-06-2014
15.06.14 Arden - HIF 1-9 (1-4)
Ardens 10 fremmødte spillere fik store smæk i den tidlige Søndagskamp. Hjemmeholdet skulle måske overveje det fornuftige i at placere deres hjemmekampe så tidligt, når deres egne spillere ikke kan komme op efter deres byture ... Vi spadserede hen over hjemmeholdet uden at anstrenge os, og ind i mellem spillede vil ganske ok bold. Jeanette Skov var i hopla og scorede de første to. Derpå ville Astrid lege lidt med og scorede et enkelt inden Skov atter viste målnæse og scorede sit tredje mål. Hjemmeholdet fik dog undervejs i første halvleg et enkelt mål da vi lavede en lille brøler i defensiven. Nevermind, for det var der rigeligt råd til i denne kamp ...
I anden halvleg fortsatte afstraffelsen af hjemmeholdet og Skov scorede yderligere to mål, Astrid et enkelt, Sarah også et inden at Inge sluttede målfesten af med en hovedstødsscoring kort før tid. Der kom dog lidt dramatik i sidste minut da en Arden spiller fik direkte Rødt efter en indfight med Ditte.
Som landet ligger lige nu, så rykker vi op i S1 på Søndag om vi besejrer Gudumholm på hjemmebane. Det går vi selvfølgelig efter om end der sikkert venter os endog meget svære kår i Serie 1.
Skrevet af Louise Andersen, d. 05-06-2014
03.06.14 Aars IK - Hornum IF 3-9 (1-4)
Endnu engang sikrede vi os de tre point, hvilket igen igen var fuldt fortjent. Vi havde spillet hele vejen igennem, og selvom vi slet ikke leverede vores bedste, præsterede vi alligevel at smække en masse mål ind i modstanderes net endnu engang.

Vi spillede rigtig grimt det meste af kampen, der var dog heldigvis også en del gange, hvor vi formåede at spille hinanden på de rigtige tidspunkter og trække os fri fra hinanden - hvilket der bestemt var brug for på selve dagen, da varmen tog ret hårdt på os.
1. halvleg var klart vores bedste spillemæssigt, eftersom vi sad på bolden stort set hele halvlegen og fik spillet deres forsvar tyndt. Vi skulle dog også have ført med mere end 3 mål til halvleg, men heldet var ikke med os, og flere store chancer blev brændt.

I 2. halvleg blev det mere en omgang los-bold, hvor bolden stort set blev skudt fremad i banen hver gang, vi havde den. Det var ikke et kønt syn, men med mængden af vand til spillere kontra varmen - så var det i denne kamp acceptabelt, selvom det var grimt at se på. Flere spillere kørte på de sidste kræfter i hele 2. halvleg, hvorfor der heller ikke altid var andre muligheder end at losse bolden fremad - som da også kunne resultere i flere af de 5 mål A. Mølgaard fik banket ind.

Set på hele kampen var vi klart de bedste, hvorfor sejren også er fuldt fortjent! Trods virkelig elendig dommerpræstation (hjemmebanedommer, der uden tvivl dømte til Aars’ side).

Målene blev scoret af følgende: 2 x S. Wulff, 1 x H. Christensen, 1 x P. Kjær og 5 x A. Mølgaard. Dertil nævner jeg intet om E. Mølgaards målmandsdrop til deres mål nr. 2 :o) (men som hun selv sagde: vi skal have noget spænding i kampen, selvom den yngste (A. Mølgaard) mente, kontaktlinserne var blevet hjemme i denne situation) ;-).
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 02-06-2014
02.06.14: HIF - Støvring 4-3 (3-1)
Duellen om rækkens andenplads blev en tæt affære hvor vi trak det længste strå mod en ellers hårdt arbejdende modstander som voldte os en del kvaler.
Vi lagde hårdt ud og på kun 7 minutter stod der 2-0 til os på scoringer af Astrid og Emma. Men da uret rundede 10 min. stod der 2-1, og kampen levede i den grad. Vi havde problemer med at få flow i spillet da gæsterne pressede godt og samtidigt var vi ikke bestemte nok i vores defensiv hvor vi ikke fik afvist ordentligt. Vi fik dog en scoring inden pause signeret Astrid.
I anden halvleg fik vi en smule bedre styr på sagerne, men alligevel fik gæsterne reduceret til 2-3 og lidt bange anelser sneg sig ind. Vi fik produceret en lille håndfuld store chancer uden at score så da Inge endelig fik scoret til 4-2 var det en stor lettelse.... Vi fik dog ikke lov at nyde det ret længe inden der atter var reduceret efter vi lige tog en blunder i forsvaret :/
Vi holdt dog til slutfløjt og målt på antallet af store chancer kan resultatet godt forsvares. Vi spillede dog ingenlunde op til vores bedste.... Vi er nu i seriøs oprykningsfare og sejre i de to sidste kampe vil med sikkerhed sende os op i Serie 1.
Skrevet af Louise Andersen, d. 27-05-2014
27.05.14 Hornum IF - Haubro IF 4-1 (3-1)
Endnu engang sikrede vi os de tre point, hvilket var fuldt fortjent. Vi havde spillet igennem hele kampen, og væltede endnu engang i chancer - hvorfor vi også skulle have vundet MEGET mere. S. Wulff sparker kampen i gang med en bold, der bogstaveligtalt var smadret ind i målet til stillingen 1-0. Der skulle da heller ikke gå længe, før det var S. Gram der prikkede bolden køligt forbi målmanden på en super stikning af M. Nielsen til stillingen 2-0.
Haubro får dog et mål på en fatal forsvarsfejl af mig selv, der efterlader en chanceløs E. Mølgaard i målet mand mod mand, der var reduceret til 2-1. Vi svarer dog hurtigt igen på et konge indlæg ( ;-) ) af mig selv, der var så godt, at C. Laursen faktisk bare kunne stå stille og score et lækkert mål til stillingen 3-1.
Vi spillede rigtig flot angrebsfodbold i dag, og modstanderne kom ikke rigtigt til de store chancer. I 2. halvleg havde vi dog ret svært ved at få bolden smækket ind i kassen, og spillet blev ofte for småt for os, og det var da også først i de døende minutter, at E. Mølgaard fik banket bolden i kassen til slutstillingen 4-1. Set som en samlet indsats var det helt sikkert en godkendt indsats vi leverede i dag, det kan vi sagtens være stolte af! (Y)
Skrevet af Johnny Nielsen, d. 24-05-2014
23.05.14 Astrup - HIF 0-4 (0-2)
En præstation under gennemsnittet kastede alligevel tre sikre point af sig denne regnvåde aften i Astrup. Vi spillede en skidt første halvleg hvor vi i både tanke og handling virkede sløve, ikke parate og uoplagte. Astrup sad faktisk på store dele af spillet i kraft af en forbilledlig fight og arbejdsindsats som vi som hold ikke matchede i kampens første halvleg. Alligevel gik vi til pause foran 0-2 på to flotte Astrid-mål. Vi tillod os endda den luksus at brænde et straffe kort før halvleg da Nadia ikke havde heldet med sig. Føringen ved pause var faktisk ufortjent da Astrup to gange afsluttede på overligger og stolpe og som nævnt investerede klart mest i kampen...
I halvlegen var der en regulær skideballe til spillerne som fik klar besked om at indsatsen lod meget tilbage at ønske.
Om det var skideballen eller Astrup der gik ned skal være usagt, men faktum er at hjemmeholdet ikke kom til chancer overhovedet i anden halvleg. Samtidig begyndte vi at ramme hinanden og producerede nu chancer i hobetal. Astrid fuldbyrdede sit hattrick inden at Emma sluttede aftenen af med en scoring til 0-4. Indsatsen i anden halvleg var nogenlunde ok, men det fjerner ikke helt at vi underpræsterede fælt i første halvleg, hvor kun Astrids individuelle færdigheder og Astrups uskarphed holdt os inde i kampen.
Næste 11 mands kamp er mod Støvring i det der bliver en direkte duel om rækkens andenplads...